13.10.11

Yea, dia yang buat semuanya

Salam pagi khamis, hai kejap je masa. Last week kan aku cuti..

Ok, ni nak cerita pasal dress putih dan cekak rambut yang zara dan anak sedara aku nasya pakai masa wedding adik aku hari tu..Tak perasan ke? Meh nengok gambar..

sorry, gambar cam tak jelas sangat kan..

Yup, truely dress dan cekak rambut tu adik aku yang buat..Adik aku tu buat bisnes online kan. Rasanya dah pernah aku cerita sebelum ni.

 ni antara item yang diniagakan (buat sendiri tau)

Mai, adik no. 2 aku

So for those yang ada anak kecik tak kiralah boy ke gegirl ke, nak tempah sunhat (especially), bolehlah pergi ke web dia - okinokiyo.com atau terjah ke blog dia okinokiyo.blogspot.com

6 comments:

  1. Ini kalau anak dara kecik kakak nampak hm... semua dia nak

    ReplyDelete
  2. suka wanita yang pandai cari
    duit sampingan mcm ni...

    pandai dan bersemangat...bagus :)

    ReplyDelete
  3. bagusnya pandai menjahit, pastu buat bisnes.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. kreatipnyer adik kamu yang..bagus ada kelebihan yang boleh menambahkan pendapatan sampingan kan ;)

    ReplyDelete
  5. mai mmg inspirasi kita tau..hahahahha..klu tak bniaga cam dia pun at least buat tuk anak2 sndiri..kan..

    dress nasya n zara tu le buat sarah mgamuk time nikah rai that day..dia nak gak :(
    sah mai tak jual itu huhuhu

    ReplyDelete
  6. comel2 je..boleh la order nanti :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...