2.6.11

Nora Elena

Salam,

Korang layan drama ni tak? Mesti layan kan..


Drama Nora Elena yang menjadi kegilaan setiap orang especially kaum perempuan la..Setiap Isnin-Khamis jam 7 malam di TV3. Drama ni diadaptasi dari Novel Kasih Suci tulisan Meen Zulaikha.

Aku paham perasaan korang-korang especially yang dah baca novel tu, mesti nak nengok ok ke tak kalau cerita ni dibawa ke layar tv. Sama gak lah perasaan aku masa nengok Trilogi Cinta tu..Meroyan abis, kalau tertinggal satu episod dah macam apa dah..

Cuma yang Nora Elena ni aku tak follow sangat. Bukan sebab tak suka, tapi sebab time tulah aku sibuk kat dapur nak memasak la, nak mengemas la. Lagi satu waktu tayangan tu adalah sangat tak sesuai kan..Cuba buat waktu prime time, pukul 8.30 ke atau paling afdal pukul 9.00 la, confirm aku tak ketinggalan satu episod pun.

Tapi nasib baik jugak, drama ni keluar kat TV3,kalau tertinggal boleh layan kat TONTON.COM..Rasanya nanti-nanti aku nak nengok balik la especially part lepas dia dah kawin tu..Aku nengok ramai dah meroyan kat si seth tu..:)

# Nora Elena memang sesuai dengan pelakon Siti Saleha tu...

2 comments:

  1. huhu mmg ramai suke cite ni tmsok sy :D

    ReplyDelete
  2. Yup..kita baru layan harini..so sweet..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...