19.6.11

Video bolasepak zarif

Salam,

Hari ni aku masukkan video saja ye..nak upload gambar sukan bolasepak zarif semalam, banyak  sangat, nak kena pilih lagi kan.

So, aku sempat rakamkan kejap perlawanan akhir antara team zarif dari Sri Gading lawan team dari Kluang..Keputusan berkesudahan team Sri Gading kalah 0-2 kepada team Kluang..Nak buat macamana. Dah takde rezeki. Dapat naib johan pun dah kira baik kan..:)


video

Nanti-nanti aku akan update dan upload gambar sepanjang kejadian hari sabtu tu, ok? Tungguuu...

3 comments:

  1. Hope 1 day nanti Zarif boleh jadi player untuk team Kebangsaan..chaiyok Zarif!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...