17.12.11

Sesekali tukar selera


Ni menu malam tadi. Rasa macam dah jemu makan nasi, so tukar la selera. Mula-mula nak beli capati frozen tapi mrhubby suruh beli roti dhal ni, so beli jelah. Actually dalam roti ni dah ada inti dhal tapi tak banyak la..

Lepas tu aku buat resipi daging cincang ikut resipi seperti ini. 

Alhamdulillah kenyang dan terima kasih atas rezeki yang Tuhan bagi..:)

8 comments:

  1. wah..nmpk sedap
    resepi tu..bleh cuba :)

    ReplyDelete
  2. jemu jugak makan nasik hari2..
    sesekali tukar selera best eik..:)

    ReplyDelete
  3. Pg sy makan capati cecah kentang masalah!

    Daging cincang awak tu nmpk yummeh!

    ReplyDelete
  4. mmg kdg2 bosan ngan nasi tapi kita problem kalau 3 org nie (syahmi kita dan hb) boleh le mkn roti ke atau lain2 tapi sarah tak boleh..mesti nasi gak huhuhu

    ReplyDelete
  5. @Ati Masrif cubalah kak..roti tu boleh makan dengan roti arab ke roti putih pun ok gak..

    ReplyDelete
  6. @Pok Amai-Amai tq fara, awak pun boleh cuba jugak..

    ReplyDelete
  7. @sisdee oh..sarah tak suka makan roti ek..roti canai dia tak makan ker?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...