7.12.11

Anak jiran pun confuse

Dua hari lepas di depan rumah;

Anak jiran sebelah : Ibu kita ada kereta..ibu awak takde kereta..

Zara : Ibu kita ada blog..ibu awak takde blog..

Mesti anak jiran tu confuse, haha..

Actually aku tak dengar pun dialog ni tapi mrhubby yang dengar dan bagitau aku. Serius aku nak tergelak bila mrhubby bagitau..Tetiba je si zara dengan confident kata ibu dia (aku la) ada blog, hehe..

Bila zara masuk dalam rumah, aku pun tanya..

"Adik, blog tu apa?" 

"Blog tu komputer la.." confident je dia jawab, tapi kira betul la kalau dia dok nengok aku mengadap komputer je kan..






8 comments:

  1. hehe sweet. Masuk rmh mesti anak jiran tu tanya emak dia blog tu apa.

    ReplyDelete
  2. At least zara tahu nak up mama dia. Tak mahu mama dia kalah. Cute jawapan balas diberikan...

    ReplyDelete
  3. Anak2 sekarang bijak2 belaka. Tk macam zaman kita budak2 dulu. komputer pun tak tau kan?!

    ReplyDelete
  4. bijaknya zara...
    pandai dia backing mama dia...

    gud girl!! hehe...

    ReplyDelete
  5. hihi..pandai no zara...
    anak-anak zaman it ni jawapan pun canggih...

    ReplyDelete
  6. Huh, mak ko ade?

    Hahahahahah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...