4.7.11

Bila terlalu mengantuk..

video
versi setelah diedit

video
versi asal

Salam,

Sebenarnya kan, versi asal video ni slow tau, tapi ntah naper boleh jadi terlaju ni..huhu.  Lepas aku rotate kan, bila play, terus jadi laju la pulak..Kira halal la, lagi cepat lagi bagus kan..haha.

Ni zara baru balik dari padang main bola tu, sedap dah kena aircond kan, tu yang boleh tertido tu. Dah balik rumah boleh sambung lagi tido terus sampai pagi ahad..hebat tak? Penatnya serupa cam main bolasepak je, huhu..

So, layan...:)

2 comments:

  1. alahai siannya dia mengantunk...

    tgk versi yang dah di edit tu kelakar pun ada ya huda..:)

    ReplyDelete
  2. aah la kak yus..ntah camana boleh jadi terlaju ntah..cam kartun kan..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...